Ervaren Glasvlies Behanger Inhuren?

Voordelen van glasvlies behang:

  • Gemakkelijk kleuren te veranderen
  • Cruciale bescherming in gevallen van nood (brand en schadelijke stoffen vrij)
  • Langer genieten van stralende wanden
  • Glasvliesbehang is duurzaam & allergievrij
  • Glasvliesbehang blijft langer mooi

Scherpste tarieven in Nederland

Landelijk actief bij u op locatie

Snel geregeld binnen 24 uur

Vakmanschap & Kwaliteit

Scherpste tarieven in Nederland

Landelijk actief bij u op locatie

Snel geregeld binnen 24 uur

Vakmanschap & Kwaliteit

Glasvlies behang

Het zorgt voor een strakke en gladde uitstraling van uw muur. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden veiliger worden voor gevaar bij brand, en stootvaster wordt. Glasvliesbehang is de ideale keuze om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. De keuze van glasvliesbehang geeft u vele voordelen voor zowel de uitstraling als de kwaliteit van uw leefomgeving.

Glasvliesbehang overbrugt kleine scheuren en barsten, ook is glasvliesbehang toe te passen op diverse ondergronden dus het maakt niet uit wat voor ondergrond u heeft. Zowel gipskarton als gestukte of betonnen wanden zijn bruikbaar, daarom zou glasvliesbehang voor u de ideale keuze voor uw nieuwbouw- en renovatiewoning kunnen zijn. Met Glasvliesbehang zijn kleine scheuren en barsten verleden tijd.

Voor het perfect glad resultaat waar wij u van voorzien, is vakmanschap en professioneel materiaal voor ons vanzelfsprekend. Door uitsluitend gebruik te maken van het hoogwaardigste glasvliesbehang en afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden. Door het gebruik te maken van speciale impregneermiddelen maken wij glasvliesbehang flexibel en sterk waardoor de wanden langer mee gaan, hiermee voorkomen wij samen dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliest.

Met spoed een ervaren glasvlies behanger nodig?

Neem dan snel telefonisch contact met ons op 06 – 33231020. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang zorgt voor een super strakke en naadloos eindresultaat. Wij bieden verschillende varianten van glasvezelbehang.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is de ideale keuze om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. De keuze van glasvliesbehang geeft u vele voordelen voor zowel de uitstraling als de kwaliteit van uw leefomgeving.

Renovliesbehang

Renovlies is de perfecte keuze als u de wanden op stucwerk wilt laten lijken, maar de praktische voordelen van behang wilt ervaren. 

Wanden & Afwerken

Waarom wij met professionele verfsystemen werken is om u te verzekeren dat de afwerking van uw woning tot in de puntjes verzorgt is met behulp van de beste apparatuur.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Contactgegevens

Adresgegevens
Schipbeekstraat 62
3313 AR, Dordrecht

Telefoon: 06 33231020
Mail: contact@behangklus.nl

Bereikbaarheid:
Ma t/m vrij van 08.30 tot 18.00